logo
Help
Inloggen
Je kunt op twee manier je e-mail lezen, namelijk automatisch en handmatig. Bij automatisch inloggen (optie 1:' e-mail lezen') vul je eenmalig je gebruikersnaam en wachtwoord in, en kun je in het vervolg altijd bij je e-mail zonder je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.
Ook kun je bij optie 2 ('handmatig') inloggen, maar dan moet je wel elke keer opnieuw je gebruikersnaam en wachtwoord invullen.

Antwoorden
Door onderaan een ontvangen bericht te klikken op 'beantwoorden' wordt een antwoord (reply) e-mail geopend met de gewenste ontvanger als verzendadres.

Attachment
Met mobiele webmail kun je geen attachments (bijlagen) openen of versturen. Wel worden tijdens het doorsturen de oorspronkelijke bijlagen meegestuurd.

Doorsturen
Een e-mail kan worden doorgestuurd naar anderen door onderaan het bericht te klikken op 'doorsturen'. Je dient dan nog wel het e-mail adres waarnaar het bericht moet worden doorgestuurd in te vullen.

Iedereen antwoorden
Door onderaan een ontvangen bericht te klikken op 'allen beantwoorden' wordt een antwoord ('reply-to-all') e-mail geopend met alle betrokkenen opgenomen in de verzendlijst.

Nieuw bericht
Er wordt een pagina geopend waarin je een nieuw bericht kunt samenstellen om vervolgens te versturen.

Postvak in
In de postbus bevinden zich alle e-mail berichten die je hebt ontvangen. Zijn dit er meer dan 5 dan kun je met de knoppen '[6]' en '[7]' snel door je postbus bladeren.

Verwijderen
Je kunt een e-mail bericht verwijderen door de e-mail te openen, en vervolgens 'verwijderen' te selecteren.

Volgende
Door onderaan een e-mail bericht 'volgende' te kiezen, verschijnt het volgende bericht in je postbus.

Vorige
Door onderaan een e-mail bericht 'vorige' te kiezen, verschijnt het vorige bericht in je postbus.


[0] Hoofdmenu